lunes, 4 de diciembre de 2017

Diari de socials (Grècia)


17/11/17
I.N.C


Economía
Inundacions a Grècia


Les pluges han convertit carrers i carreteres en potents corrents d'aigua.
Almenys 16 persones han mort aquest dimecres a causa de les inundacions provocades per les pluges. Els bombers han informat a  que 17 persones estan ferides i centenars de desapareguts que hi ha nombrosos danys materials. També van informar que el nombre de víctimes pot augmentar.
Així es va despertar avui Grècia. Un desastre causat pel canvi climàtic.




Les carreteres de Nea Péramos, a 27 km d'Atenes, es van transformar en rius de fang. "Pràcticament, tota la ciutat de Nea Péramos [una localitat de prop de 8.000 habitants]
s'ha inundat. Mai abans s'havia vist una inundació així a Grècia.


Les inundacions han deixat atrapats als habitants de la zona. La majoria de les víctimes mortals, de 35 a 90 anys, van ser localitzades dins de les seves cases o edifici.Els danys materials superen els 100.000 €.


04/11/17
I.N.C            


Teatre
La “Sofimania”



La 'Sofimania' arriba a Grècia: estrenen una obra de teatre sobre la Reina Sofia. La reina Sofia que va molt sovint a veure els seus germans Constatntino i Irene.





La seva popularitat ha crescut gràcies al fet que s'està representant l'obra l'obra teatral Sofia, que es va estrenar al teatre de madrid al juny de 2016, i que s'estrena a Grècia a finals d'aquest mes.
L'obra ha estat derigida per Leónidas Papadopoulos, un jove dramaturg que ara està tenint gran èxit, tant que la ministra de Cultura grega, Lydia Koniordu, va assistir a la representació.












No hay comentarios:

Publicar un comentario