lunes, 4 de diciembre de 2017

Diari de socials (kenya)



16/11/17
I.N.C                  


Política   
Eleccions a Kenya
(Niarobi, Kenya)


En el sistema de govern del país, hi ha una república presidencialista. La constitució en Vigor des de de 1963, va ser esmenada en 1982,1986 i 1991 i 2010.
Més de 60 persones han mort en el marc de la, la qual cosa fa témer que aconsegueixi la magnitud de la viscuda després de les eleccions presidencials de 2007, que es va saldar amb més de mil morts.


El 8 de agost de 2017 es presentaven  les eleccions en Kenya en les que el president Uhuru Kenyatta es va presentar candidat, per tornar a ser president  de la República de Kenya.







El Tribunal Suprem de Kenya decidirà el dilluns 7 de agost de2017 sobre els recurs contra les ultimes eleccions presidencials:
El Tribunal Suprem de Kenya decidirà sobre els recurs contra els resultats de les eleccions celebrades el passat 26 d’octubre, 2017 que van donar una altra vegada  la Victòria a al actual mandatari, Uhuru Kenyatta, una fallada que podria resoldre la crisi política en el país africà.


“Emetrem el nostre dictamen el dia 20” va comunicar el president del tribunal Suprem David Maragana. Determinarà si s’han de cancel·lar les votacions per la falta de nous candidats i per la violència que es va generar a alguns centres electorals.


“Si fem noves eleccions recompensem a la gent que saboteja la constitució” el va considerar el cap del ministeri públic. -I.N.C




Raila Odinga, va decidir anular la votació confirmant que s’havia produït  irregularitatsi va ordenar que es repeteixin el 26 d’octubre. En aquesta segona convocatòria, Odinga no va competir per considerar que no hi havia garanties suficients per impedir que els vicis que van dominar la primera eleccions presidencials.



No hay comentarios:

Publicar un comentario