lunes, 4 de diciembre de 2017

Diari socials (Australia)


14/10/17
I.N.C (Internacional.News.Center)         


Política   
Corea del nord amenaça a Austràlia


Corea del nord va alertar a  Austràlia que si s’uneix a amb els EUA, podria passar alguna desgràcia.
Corea del Nord va criticar i va amenaçar aquest dissabte a Austràlia pels seus perillosos moviments    per alinear-se amb Corea del Sud, i especialment amb els Estats Units.
Corea ha enviat un missatge a través de la seva agència estatal de notícies, avisant a l'aliat de Trump que si continua donant-li suport "no podrà evitar un desastre".
Entre les converses de la ministra d'exteriors nord corea, KangKyung Wha, la seva homologa australiana Julie Bishop,el ministri de defensa, Song Young Moo, i la seva homologa australiana Marise Payanevan parlar de la "màxima presó diplomàtica" per controlar els míssils nuclears de Corea del Nord.








14/11/17
I.N.C                     


Esport
ADELAIDE UNITED VS WS WANDERS (Australia)



El dia 2017.11.26 es suc el partit que es van enfrontar AU. VS. WW. Aquest va ser el seu partit.
1r temps:
Va començar el partit; quan duiem 11 minuts de joc es va mostrar la primera targeta del partit per Risdon, l'ambient estava caldejat fins que Canthwait el van fer fora per doble groga. Al minut 21 Baba fallada un penal.
Minut 45 + 1 Melling va veure la targeta, l'Adelaide United es avenç en el marcador amb el gol de Kitto. Fi del primer període.
2n temps:

Al minut 63 no hi va haver emoció fins que Kitto va anotar el seu 2n gol i donar-los la victòria a adelaide. Al miuto 77 Grauccio va ser expulsat.






No hay comentarios:

Publicar un comentario